Nagy József tűzoltó ezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg a rendezvényt. Az öt csapat öt állomáshelyen mérte össze tudását gyakorlatban.


Geszteredi Onkentes Tuzolto Egyesulet

A középiskolások azt mondták fontos franciául tanulni.

2017 megyei tűzoltó verseny nyíregyháza. Kerékpáros ügyességi verseny óvodás és kisiskolás korcsoportban. Tűzoltó megyei lépcsőfutó verseny Nyíregyházán. A legtechnikásabb tekésnek Fábián Norbert tűzoltó törzsőrmestert Ózd HTP választották a Legkevesebbet tökölő tekés címet Simon Zoltán Jász MECS nyerte el a Legkormosabb csapat címet Nógrád MECS csapata a Palóc Gurigázók kapta.

Szombathelyről Sárvárról Körmendről és Csepregről Répcelakról és Celldömölkről érkeztek tűzoltók a megyei szakmai versenyre amelyet július 20-án tartott a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ilyen még a 90 év alatt nem volt. Pénteken országos korongvadász versenynek adott otthont megyénk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében Nyíregyháza-Oroson a lőtéren.

Megyei Tűzoltó Szövetség Elnöke köszönte meg a diákoknak a felkészültséget és a versenyen való részvételt majd együtt adták át a diákoknak az okleveleket és díjakat. SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG NYfREGYHÁZI KATASZTRÓFAVéDELMI KIRENDELTSéG varga Béla tű. A megyei versenyen a romániai SOMES Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége és a Beszterce-Naszód megyei csapat is nevezett.

Herman Fanni a verseny egyik résztvevője azért szeret franciául tanulni mert ez az egyik leggyakrabban használt nyelv az Európai Unióban és ez egy nagyon szép nyelv. A nyíregyházi verseny helyszínén Gerebenics Károly tű. Kérjük a lakosságot hogy minél többen nézzék meg a versenyt.

Alezredes a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője Dombrádi László nyá. Megyei tűzoltó szakmai versenyt rendeztek a hivatásos tűzoltók részére csütörtökön Nyíregyháza – Kőlaposon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Raktárbázisának területén. évfolyamosok 10 fős döntős mezőnyébe 2-2 Vécseys tanuló jutott be akik szép eredményeket értek el.

Ezr megyei igazgató KATASZTROfAVEDElEM Tájékoztató a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2017évitevékenységérőlés Beszámoló a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Két nap hatalmas hőség rendkívül nehéz akadálypályák koncertek és rengeteg néző ez volt a negyedik TFA – Legerősebb Tűzoltók Versenye Orosházán. évfolyamosok mind a 8.

Május 24-én megrendezésre került a Baranya megyei tűzoltó szakmai verseny melynek összeállított felvételét láthatjákKészítette. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség különdíjait Dombrády László nyugalmazott tűzoltó ezredes adta át. A Veszprém Megyei Tűzoltó Szövetség ebben az évben is megrendezi a hagyományos tűzoltó versenyét.

Hely Bige Benjámin 7. április 20-án zajlott a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola informatika tantermeiben a hagyományos RUT-IN-FO megyei informatika verseny döntője. Révfülöp 3PROGRAM 08 30 Gyülekező a sportpályán 08 45 Technikai értekezlet 09 00 A tűzoltó verseny megnyitója 09 15.

A verseny célja az volt hogy az igazgatóságon dolgozó tűzoltó sportvadászok sportlövők részére lehetőséget teremtsen az aktív sporttevékenységre versenyzésre az egészséges versenyszellem kialakítására valamint a sport- és vadászbaráti kapcsolatok teremtésére ápolására. A megyei verseny időpontjai Nevezési határidő. Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Kémiaverseny Városi forduló Nyíregyháza 2017.

Szeretettel Meghívunk minden kedves érdeklődőt és szurkolót 2017. Megyei Tűzoltó Szakmai Verseny Szombathelyen. Az eredményhirdetésnél mi is örülhettünk hiszen Ambrus József hatodik helyezésével a legjobb Békés megyei tűzoltó lett.

Zászlós Nyíregyháza HTP 4435 másodperc. Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kémia Verseny Nyíregyháza 2017. Május 20-án reggel 9 órakor kezdődő Megyei Önkéntes Tűzoltó Versenyre.

Az eredményhirdetésen Nagy József tűzoltó ezredes a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettes és Dombrády László nyugalmazott tűzoltó ezredes a legjobbakat díjazta. Nyíregyháza buszvonal mentén is a Megyei Önkormányzattal közö-sen valósítja meg. Május 27-én Megyei Tűzoltó Verseny lesz Geszteréden.

Nevelési évre az óvodai beíratás időpontja 2017. Idén Abasár ad otthon a rendezvénynek. Szombat 9 00 óra 2A tűzoltóverseny helyszíne.

A verseny első részében hallás utáni szövegértést mértek majd egy-egy témát fejtethettek ki a résztvevők. Élethű feladatokban versengetek a tűzoltók – XI. A rendkívül kiélezett versenyen 1300 literperces Honda szivattyú gyermek lány kategóriában Rakamaz ÖTE csapata míg a fiúknál a Szakoly ÖTE II-es csapata bizonyult a legjobbnak.


Tuzoltok Versenyeztek Nyiregyhaza Megyei Jogu Varos Portalja Nyiregyhaza Tobbet Ad


Tortenetunk Nyhote


Tortenetunk Nyhote


Ki Fut Fel A Leggyorsabban A Kilencedikre Nyiregyhaza Megyei Jogu Varos Portalja Nyiregyhaza Tobbet Ad


Ki Fut Fel A Leggyorsabban A Kilencedikre Nyiregyhaza Megyei Jogu Varos Portalja Nyiregyhaza Tobbet Ad


Ez Is Ertek Nyiregyhazan Szabolcsihir Hu


Nyiregyhazi Lett Az Ev Tiszthelyettese Nyiregyhaza Megyei Jogu Varos Portalja Nyiregyhaza Tobbet Ad


Tizenhetedszer Koptattak A Lepcsofokokat

Leave a comment