Ha ön akar tovább utazni önnek a rendelkezésére állnak a következő közlekedési kiszolgálások az autóbusz. Nyírségvíz Nyíregyháza és térsége.


Ujfehertoi Buszmenetrend Ujfeherto Varos

A többi járat a megszokott menetrendnek megfelelően közlekedik.

2019 7 busz menetrend nyíregyháza. Átmenetileg kevesebben használják a helyi buszjáratokat mint a korlátozások előtt ezért szükségszerű volt a helyi autóbuszos tömegközlekedés kismértékű átszervezése. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba az esetek többségében minden hónap végén. Jobb hálózati kapcsolatok a foglalkoztatók és az üzletközpontok könnyebb és átszállásmentes elérése valamint ütemes összehangolt menetrendek jellemzik majd a buszközlekedést – közölte.

We would like to show you a description here but the site wont allow us. A közlekedési szolgáltatók a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. Az 1-es busz az átmeneti menetrend alatt továbbra sem közlekedik.

12 változatlan útvonalon új menetrend szerint közlekedik. M Vonalak Megállók Térkép Forgalmi hírek Írj nekünk. Nyírségi tüzérek Varsó alatt 1944-ben – Folytatódik a levéltár virtuális programsorozata.

A hivatalos vasúti menetrend és díjszabás a wwwmavcsoporthu oldalon érhető el. Hasonló útvonalon jár a 18-as jelzésű busz is. Változik a nyíregyházi 13-as busz menetrendje szonhu.

Offline menetrend és útvonaltervező alkalmazás Nyíregyháza helyi tömegközlekedési hálózatához. 1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 19-21 Telefon. A csatornázási ágazat telephelye.

által üzemeltetett Nyíregyháza helyi járatokra vonatkozó menetrendi naptár 20182019. Március 31-től október 27-ig a téli id őszámítás 2019. Az autóbusz-állomás Nyíregyháza autóbusz-állomás mellett található.

4401 Nyíregyháza Pf290 Telefonszám. Az app segítségével böngészheted a helyi járatok listáját megnézheted a menetrendeket szöveges vagy térképes formában áttekinted az egyes járatok útvonalát útvonalát és menetidejét valamint információkat kaphatsz a közeledben található megállókról. Nyíregyháza – Városfilm 2019.

A meglepi december 24-én érkezi December 15-ig fogadják el a 20192020 tanévre érvényesített diákigazolványokat a MÁV-START vonatain. Szállodák és szállók itt látható rendelkezésre álló szállás. 36 42 523-600 Fax36 42 523-610.

A fentiek értelmében nem közlekednek a jelzésű járatok. 4400 Nyíregyháza Tó u. Március 31-ig és október 27-től érvényes.

Az önálló 7-es autóbusz csak reggel este és a TESCO zárva tartása idején közlekedik. 2018 -19 December Január Február Március. 7-es busz további járatai 7-es busz Újpalota Nyírpalota út irány Kattintson a listában bármelyik 7-es busz megállóra az ottani menetrend illetve további információk megtekintéséhez.

Az Ügyfélszolgálaton a csomagmegőrző nem üzemel. Tájékoztatjuk Önöket hogy a Nyíregyháza Kótaj Buj Tiszabercel Gávavencsellő Balsa útvonalon közlekedő járatok 2020. 4400 Nyíregyháza Westsik V.

Az app segítségével böngészheted a helyi járatok listáját megnézheted a menetrendeket szöveges vagy térképes formában áttekinted az egyes járatok útvonalát útvonalát és menetidejét valamint információkat kaphatsz a közeledben található megállókról. A VOLÁN Egyesülés számára átadott adatok esetében a legnagyobb gondossággal jár el azonban a menetrendekhu oldalon előforduló esetleges hibákért nem megfelelő információkért felelőséget a vasúttársaság nem vállal. 36 1 3 255 255 E-mail.

Utazás infó Menetrendek NYÍREGYHÁZA BUSZ MENETREND Szabolcs Volán Nyíregyháza helyi autóbuszjáratainak online menetrendje Nyíregyháza busz menetrend Térképnethu Nyíregyháza busz menetrend. évi menetrendi id őszakra A nyári id őszámítás 2019. 1 1A Repülőtér Vásártér Autóbuszállomás 2 2Y Alma utcai iskola Csárda utca Autóbuszállomás 3 Rozsrét autóbuszfordul.

Korábban a 18-as busz csak a TESCO áruházig közlekedett de ezt később meghosszabbították az Örökösföldig majd ezzel egy időben létrejött a 18A jelzésű busz amely a korábbi 18-ashoz hasonló módon jár csak a TESCO áruházigAz alapjárat csak szombati napokon jár más napokon csak a 18A. 8 8A változatlan útvonalon új menetrend szerint közlekednek. 2 Az ÉMKK Zrt.

Nyíregyháza Bus terminal körülbelül 136 km a város központjától van ami csak 17 perccel múlva gyalog. Telephelyek és fióktelepek listája. VOLÁN Menetrendek busz járatok menetendek busz menetrend autóbusz menetrendek jegyárak menetrendek online menetrendinfo települések szerin.

11 nem közlekedik a Törzs utca a 23T autóbuszokkal érhető el folyamatosan. Március 31-től október 27-ig a téli id őszámítás 2019. Offline menetrend és útvonaltervező alkalmazás Nyíregyháza helyi tömegközlekedési hálózatához.

Március 30-tól hétfő tanszünetes menetrend szerint közlekednek.


Menetrendek Udvozoljuk Honlapunkon


Busz Menetrend Hajdusamson


Nyiregyhaza Buszmenetrend Terkep


Nyiregyhaza 8 As Sosto Busz Menetrend Www Sosto Eu


Atmeneti Buszmenetrend Majustol Nyiregyhazan Attekinthetobb Kozlekedes Konnyebb Eleresek Nyiregyhaza Megyei Jogu Varos Portalja Nyiregyhaza Tobbet Ad


Nyiregyhaza 8 As Sosto Busz Menetrend Www Sosto Eu


Ujfehertoi Buszmenetrend Ujfeherto Varos


December 13 Ig Kozlekedik Menetrend Szerint Nyiregyhazan Az Ebusco Villanybusza Magyarbusz Info

Leave a comment